05 januari 2012

Stödmedlemskap LvMI Sverige

Som stödmedlem får du en liten rabatt till våra evenemang, men framför allt är det ett sätt att stödja Mises-institutets viktiga arbete ekonomiskt. I dagsläget driver vi det helt på ideell basis. Med ekonomisk förstärkning kan vi utöka vår verksamhet till nya höjder.


Som stödmedlem har får du alltid ett medlemskort och en kavajnål att stoltsera med och visa ditt stöd offentligt. Eftersom vi har begränsade resurser så samlar vi våra utskick av kort och nålar till några tillfällen per år.

Om du inte vill dela med dig av din address men ändå vill vara stödmedlem kan vi tyvärr inte skicka dig ett medlemskort och kavajnål.

4 kommentarer till ”Stödmedlemskap LvMI Sverige

  • Borde gjort detta för länge sedan. Hoppas få tid till att delta på flera evenemang framledes bara. Missat de två senaste Freedom Fest. Jag tror att jag har problem att vikta marginalnyttan av de där extra arbetade timmarna med nyttan av att delta på evenemanget. Å andra sidan är kundens nytta av det arbetet jag utför där på lördagen säkerligen större, med tidspress i stora projekt som måste bli klart. Och betalar gör de. Till min arbetsgivare alltså. Det kanske finns utrymme för en viss löneförhöjning…

  • Hej, jag blir gärna medlem och donerar gärna men finns det verkligen bara kreditkort som alternativ ? Swish ? Internetbetalning ?

    Mvh

    Per Lundberg / Järvsö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *