Bylund redaktör på Quarterly Journal of Austrian Economics

Misesinstitutets akademiska flaggskepp, tidskriften Quarterly Journal of Austrian Economics, som grundades av Murray Rothbard (då som Review of Austrian Economics, icke att sammanblandas med nuvarande tidskrift med samma namn), har genomgått en organisatorisk förändring. Joseph T. Salerno kommer fortsatt att vara tidskriftens chefredaktör och Timothy Terrell assisterande redaktör, men framgent har tidskriften fyra associate editors, varav Ludvig von Mises-Institutets i Sverige senior fellow Per Bylund är en.

Tidskriften har även 14 contributing editors. Mer om den nya organisationen på QJAE finns på tidskriftens administrativa hemsida.

Dela för frihetens skull

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *