2 kommentarer till ”Per Bylund i The Agora: Frihet i vår tid

  • Varför skulle någon man med självrespekt lyssna på den svarslöse svenskhataren Per Bylund? Vad har såna att säga? Vad nytta har vi av de som inte vill att vi ska finnas till? Varför slicka fiendens fot?

    • Per Bylund har bakom sig ett tjugoårigt långt engagemang i den svenska frihetsrörelsen. Han undervisar i USA vid School of Entrepreneurship vid Oklahoma State University om entreprenörskap. Han har publicerat två böcker om ekonomi och har publicerats i många olika akademiska tidskrifter. Allt detta har han gjort utan att göra avkall från sin radikala ideologi. Om du inte håller med honom om en kritik av ett specifikt argument är det en sak, men försök vara vuxen nog att gå vidare från det. Här är ett lästips till just Dig: http://files.libertyfund.org/files/2133/Aurelius_1464_LFeBk.pdf / (Förövrigt måste jag säga att Francis Hutchesons översättning verkligen är enastående. Han är också känd för att ha plagierats av Adam Smith i Wealth of Nations.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *