95: Tillbaka i etern!

Radio Mises gör en trevande comeback understödd av Jon Nylander och Jonny Lander. Jon får berätta sin historia. Och peppsnack inför Stockholm Freedomfest den 13 maj.

Radio Mises har från och med det här avsnittet också flyttat till Soundcloud, där alla gamla avsnitt kommer att göras tillgängliga eftersom.

10 reaktioner på ”95: Tillbaka i etern!”

  1. OK, men hade ju varit bra om den här dykt upp i gamla, så folk kan hänga med! Det kan ni väl lägga in t.o.m. i efterhand.

  2. Peter Towers

    Åh vad skönt att ni är tillbaka. Skönt att höra frihetstankar uttryckta på svenska. Nylander, högt betyg på din insats och utmärkt balans solida Berntpaintner. Personligen diggar jag dina lättsammare kommentarer ibland det underliggande allvar som av självklara anledningar genomsyrar många ämnen (och när du sa att du är Zappadiggare föll det hela på plats). Jag sitter på nålar tills nästa avsnitt. Bitcoin donation sänt! Vårhälsningar ifrån New Hampshire.

  3. @Jon: Hur mycket merarbete är det att göra en e-bok av det du har? Jag tror att det skulle bli väl mottaget.

    1. Jon Nylander

      Inte särskilt mycket, en knapptryckning typ. Jag ska kirra det till hösten tror jag, jag har nååågra grejer till jag vill avhandla först. Tack!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *