Att tala är silver – att tala väl är guld!

CiceroVåra meningsmotståndare är – likt sofisterna under Sokrates dagar – ofta slipade och välpolerade oratorer. Det är dags att jämna ut oddsen!

Vi har i ett tidigare blogginlägg nämnt Liberty Stockholm Toastmasters som ett av senaste fröna i den frihetliga skogen. Föreningen har nu blivit en officiell Toastmastersförening, vilket firas nu på måndag den 30 januari kl 18:45 på Hantverkargatan 12 i Stockholm (portkod: C5599F).

Föreningen har en Facebookgrupp och avisering om närvaro sker lämpligen via Facebookeventet, men även den som inte har Facebook bör ta tillfället i akt att dyka upp själv eller tillsammans med vänner och bekanta för att lyssna på tal från medlemmar samt få en uppfattning av hur mötena går till. Medlemsmöten sker måndagar varannan vecka, så om du håller till i Stockholmsområdet och vill delta eller är intresserad av att bli medlem kommer det många fler möjligheter om du inte kan komma på just detta möte.

Klubben vill skapa en plattform för frihetligt sinnade individer att träffas regelbundet och hjälpa varandra bli bättre på att föra fram sitt budskap. Så sprid ordet, lämna skärmen för en kväll och ha kul tillsammans med andra som vill utvecklas till bättre kommunikatörer. Och om kommande generationer så småningom reser statyer i guld för att tacka dig, desto bättre!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *