Mänskligt handlande: uppdatering om utskicket av de fyra första översatta kapitlen

manskligt-handlande-en-avhandling-i-ekonomisk-vetenskap-kapitel-ett-till-fyra-bokomslagTack för alla glada hejarop sedan vi berättade om att vi är redo att publicera de fyra första kapitlen av Mänskligt handlande, den svenska översättningen av Ludwig von Mises mästerverk Human Action. 2016 är dock inte det år då alla tekniska problem är övervunna och robotorna helt redo att ta över allt. Så här en liten rapport om krux och strul och några små tips om hur du kan komma runt dem.

Sponsorer som inte nåtts av utskicket

Som vi berättade i morgonen uppdatering har vi skickat ut ett mejl till alla som var med och sponsrade översättningskampanjen med sina pengar. Vi har sedan fått återkoppling från sponsorer som inte sett mejlet och vill påminna om att ni sponsorer i så fall skall höra av er till humanaction@mises.se. Här är några saker som kan ha gått snett:

  • Vårt mejl hamnade i skräpkorgen – kollat i skräpkorgen?
  • Du använder Gmails prioriterade inkorg som sorterat vårt mejl under reklamfliken – kollat de olika flikarna i din prioriterade inkorg?
  • E-postadressen du använde när du deltog i insamlingskampanjenär en annan en den du använder idag – hör av dig till humanaction@mises.se om vilken e-postadress du vill använda så ändrar vi i våra listor
  • Något annat – här av dig till oss så försöker vi fixa så det blir rätt

Det här gäller såväl sponsorer som prenumeranter på nyhetsbrevet: Vill du vara extra säker på att inte missa uppdateringar vi mejlar ut om så lägg till humanaction@mises.se i din kontaktboken för din e-posttjänst. Det ökar chansen att våra mejl inte sorteras undan i skräpkorgen, etcetera.

Knepigheter med yhetsbrevet

Vi har även fått rapporter om att det inte fungerat att skriva upp sig på nyhetsbrevet. De problemen bör vara åtgärdade nu så försök gärna igen:

Prenumerera på nyheter om Mänskligt handlande
Notera att om du varit med och sponsrat projektet är du automatiskt rekryterad till nyhetsbrevet.

Hjälp oss med korrektur

Det är roligt att konstatera att några av de som fått de första kapitlen redan börjat läsa. Extra bra att ni hört av er till oss när ni hittat fel! Det är ju en stor fördel med att kunna släppa ut kapitlen vartefter de är översatta (och granskade och rättade och granskade igen och …) att vi får fler ögon på fel som envisas med att hänga kvar.

Hjälp till att sprida kunskap om österrikisk ekonomi

Berätta för era vänner om Mänsklig handlande och tipsa dem om mises.se. Ju fler som förstår grunderna i ekonomi desto tryggare blir världen.

Dela för frihetens skull

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *