Lär dig att tala för frihetens sak!

lst2Det är goda tider för frihetsrörelsen. Nya projekt poppar upp hela tiden och engagemanget tycks aldrig ha varit starkare. Frö för frö, planta för planta, träd för träd ser ljuset och växer till sist till en skog – decentraliserat och organiskt, precis som det ska vara.

Det senaste trädet i skogen är Liberty Stockholm Toastmasters – Sveriges första frihetliga talarförening.

Om du redan gillar att stå på scen är det bra. Om du inte gillar att stå på scen är det ännu bättre. Där det finns motstånd finns det utvecklingspotential och en apostel för viktiga idéer behöver träda fram när ingen annan vill lyfta facklan. Det finns som bekant bara en sak att frukta: fruktan själv.

Liberty Stockholm Toastmasters är en förening under den globala organisationen www.toastmasters.org och ger verktygen till att utvecklas som kommunikatör och ledare genom ett beprövat utbildningprogram.

Föreningens första möte äger rum redan nu på måndag, 10/10. Anmälan sker via Facebookeventet. Medlemsmöten kommer sedan att ske varannan vecka, så om du håller till i Stockholmsområdet och vill delta på första mötet eller är intresserad av att bli medlem kommer det många möjligheter.

Tu ne cede malis, sed contra audentior ito!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.