Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Radio bubb.la identifierar samhällets bottenskrap

Vi har sagt det förr, och det kan inte sägas för ofta: Politikerföraktet är en bristvara i Sverige.

Därför är det väldigt befriande och hoppingivande att höra Martin Eriksson ta bladet från munnen på bästa sändningstid. Det här är för viktigt för att linda in i mjuka formuleringar och oroa sig för ömma tår. Bättre då att, som Martin, rakt av konstatera att det här med att politiker skulle vara samhällets intellektuella elit är lögn och förbannad dikt. De är motsatsen. Politiker, riksdagsmän, politiskt korrekta journalister och akademiker är samhällets bottenskrap. Dags att människor struntar i, och helt slutar lyssna på, dem och i stället lever sina liv efter eget huvud och måttstockar de själva väljer.

Sprid klippet!

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *