Ny politisk sakkunnig på mises.se

I många år har vi på mises.se trott att vårt uppdrag är att bevara frihetens filosofi och inte låta den blir urvattnad med socialliberailsm, minarkism, nyliberalism eller andra socialistiska avarter. Någon måste försvara dessa idéer i sin oförstörda form då det är lätt att de annars glöms bort och försvinner. Exempelvis var det väldigt svårt att få tag på flera av Mises verk när Lew Rockwell startade Mises-institutet i USA (även flera av Rothbards verk hade gått ur tryck).

Jonny-Lander-Politisk-Sakkunnig-tycker-välj-på-mig-hjärta-Riksdagshuset-

Men på senare tid så har vi haft en tung diskussion internt på mises.se där vi börjat misstänka att vi har haft fel. Vi har nu insett att det är i politiken allting händer. I politikens värld finns nämligen oändliga resurser som mänskligheten aldrig tidigare haft tillgång till. Vi har därför beslutat att rekrytera en politisk sakkunnig här på mises.se.

Han heter Jonny Lander. Jonny kommer framöver hjälpa oss att navigera både politiken och det som kallas demokrati som är svåra saker och inte alltid så lätt att förstå. Vi tror även att Jonny kan bidra med att förklara även mycket komplicerade saker som val och vad man egentligen ska tycka i olika frågor.

Vi hoppas nu verkligen att ni ska uppskatta vår egen politiska sakkunnige Jonny Lander. Ni kan hitta hans första video här nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *