Fantastiskt med demokrati av Rushing Greed

Det finns hopp om frihet i vår tid. Jag tänker på den saken lite mer än jag borde för min mentala hälsas skull. Min törst och längtan, min hunger och min åtrå efter frihet är stark! Allt mina sinnen förnimmer projiceras mot denna duk och leder antingen till att mitt hopp stärks eller till att det försvagas. Nej det var fel ordval, det leder snarare till att hoppet tänds eller släcks. Ni kan kanske förstå att det inte är helt behagligt att åka i denna bergochdalbana, men nu är jag som jag är.

Just nu är jag alltså inne i en period där det känns hoppfullt. Det pågår så många projekt drivna av människor med frihetslängtan. Såväl stora satsningar som små. Både med många personer inblandade och små enmansband. Till den senare kategorin uppfattar jag att Rushing Greed hör. Bokstavligt, till och med. Lyss:

 
Ni hittar även Rushing Greed på Youtube, i alla fall ett tag till.

Rushing Greed hör även till en kategori av projekt som jag tycker ger extra mycket anledning att tro att frihetsrörelsen i Sverige börjar bli något att hoppas på. Kulturen. Detta har ju våra motståndare alltid fattat och de har medvetet tagit kontrollen över kulturen och styrt den och via den undersåtarnas tankar. Så jobbar ju inte vi. Spontan ordning är mer i vår stil. Så då måste det till någon slags kritisk massa av frihetligt tänkande innan det börjar blomma av kulturyttringar i vår del av tankevärlden. Först då dyker initiative som Poesi för ankor och Rushing Greed upp. De inte bara roar oss och skriver saker som resonerar skönt mot den klangbotten som vår längtan efter frihet utgör, de representerar även hoppet om frihet i vår tid med sin blotta närvaro!

Lyss.

Med statliga stöd och belöningsystem
så skapar vi våra egna profeter
och med kontroll över allt från media till kultur
blir val rena formaliteter
Det är är så fantastiskt
med demokrati
spelar du korten rätt
så finns det bara ett parti

Massan måste få rösta ibland
så att dom tror att det är dom som bestämmer
och gör man rätt är det ingen risk
även om tanken skrämmer
Det är så fint
med demokrati
det får den mest snärjda träl
att tro att hon är fri

Och om någon ifrågasätter
vad vi säger
då vet vi att vi kan lita
på våra trogna lakejer
för varje hobbykommissarie
i vår makalösa armé
slår pliktskyldigt ned
varje äventyrlig idé

Centralisering är vår melodi
för att öka våran makt
Stalin skulle blivit grön av avund
om han såg hur våra zombier går i takt
Det så praktiskt
med demokrati
Med blott majoritetens stöd
så tvättas vårt gränslösa svindleri

1 reaktion på ”Fantastiskt med demokrati av Rushing Greed”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.