Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Säg hej till armbandet ”Eliasson”

Ett nej är ett nej när det sägs med ett armband. Därför tänkte vi testa om detta fungerar för att hålla fogden borta från det som är vårt.

Aja, baja, inget tafsande!

Än så länge är det bara en idé och vi pejlar in intresset. Vi kommer behöva beställa ganska många armband så det blir en stor kostnad vi måste ta initialt, varför det behöver komma in en viss mängd beställningar innan vi sparkar igång produktionen.

Armbanden kan komma att se lite annorlunda ut än på bilden. Det beror på vad leverantören kan åstadkomma.

Om du vill ha ett eller flera armband ”Eliasson” för 50 kronor styck, exklusive frakt, beställer du det via detta formulär:

Jag vill ha armbandet ”Eliasson”

Din beställning kan vara den som får detta armband att komma till världen!


Uppdatering den 6 juli: Det här kommer bli av. Men det blev lite dyrare att producera än vi tänkt oss. Skynda beställa innan vi höjer priset.

 

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

1 kommentarer till ”Säg hej till armbandet ”Eliasson”

  • Hej ”armbandet”,
    Om det inte vore för att detta är en verklighet skulle det bara vara en idiotisk ”grej”, men när det är en del av en utarbetad plan (ingen händer av en slump och allt startar med en idé) är det fruktansvärt. Tack vara internet kommer detta hyckleri upp i dagen och de som skapar och står bakom får ett ansikte. Jag måste passa på att ”tacka vår lyckliga stjärna” att vi har internet och får annan information än den som sker via styrd gammel-media.
    Jag tycker också det är dags för en folkomröstning angående Sveriges medlemskap i EU och varför inte ett nyval när vi ändå är igång så vi kan rösta på någon med lite mer sund förnuft som omväxling.
    Mvh / Roland

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *