Kategorier
Blogg Radio Mises

85: Keir Martland om Brexit

Studion gästas av Keir Martland från den brittiska Libertarian Alliance. Han berättar om läget inför folkomröstningen, hur han tror den kommer sluta och spekulerar i vad som sedan kommer hända. Att träda ut ur EU är en början för europeiska länder, det behövs mer.

10 svar på ”85: Keir Martland om Brexit”

Hej,

Tänkte på den här när ni pratade om häktning i Sverige.:

”Sverige är ett av få länder i världen där häktningstiden saknar en bortre tidsgräns. Vi möter människor som beskriver isoleringen som tortyr. Domstolar bör ta till sig kunskap om de allvarliga psykiska effekter långa häktningstider har, skriver Nazanin Raissi och Anna Olsson, psykologer på häktet i Göteborg.”

http://www.gp.se/nyheter/debatt/l%C3%A5ng-h%C3%A4ktningstid-ett-stort-lidande-1.627915

@David: Jo, det svenska rättssystemet är ju långt ifrån perfekt. Man kan ju argumentera för att det är något mer rättssäkert att sitta inlåst efter att åtminstone ha fått veta vad man officiellt är anklagad för, samtidigt kan man ju tänka att det känns huvudsakligen irrelevant om man sedan får vänta obegränsad tid på att det tas upp i domstol….

Var han 17 alltså?

Får anta att välutbildade britter låter medelålders redan vid ca 13 års ålder från och med nu..

Borde nog hållit mig till min linje att aldrig försöka sig på att sia om framtiden. Intressant att se vad konsekvenserna av detta blir.

Intressant på så många sätt, ja!

Är inte Brexit ett rungande call to regionalisering? London och Skottland som röstar #blikvar.

Sedan klassmelass: de evigt ”lågutbildade” – lantisarna, som fan inte vet bättre, kan ha sitt…

Och ålder: jamen är det inte ett lågvatten-argument: ju yngre man är desto längre har man att leva med ”konsekvenserna”. Und also ska man ha mer att säga till om, oder? Men vafan bäbisar då??? Maximera röstkraften för nyfödda!! Samt i konsekvensens namn inför ättestupan – och det fort, innan de med sina darriga händer, styrda av klart Alzhemers-skadade hjärnor, hinner lägga fel lapp i lådan!

Hotet mot EU är den maktelit som inte vill bli störd
Publicerad 25 jun 2016 kl 06.33

Lugnare:
OT tips? För Klaus i så fall 🙂 . 1 juli: 5 år sedan hemundervisning i praktiken förbjöds.

Nu saknar jag nya avsnitt av Radio Mises … snälla, hjälp en libertarian pod-junkie att få sin fix.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.