Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Henrik Arnstad ny medarbetare på Mises.se

henrik_arnstadVi har den stora glädjen att välkomna Henrik Arnstad till misesredaktionen.

Institutet grundades för drygt fem år sedan med en smal inriktning mot österrikisk ekonomi och frihetlig filosofi. Under årens lopp har kompetensen breddats till att även omfatta inrikespolitik, historia, juridik, miljöfrågor och i viss mån även geopolitik. Trots breddningen har institutet fått upprepad kritik för sin bristfälliga bevakning av några av samtidens allra viktigaste frågor, nämligen rasism, fascism, nynazism och HBTQ. Därför är det glädjande att ha lyckats rekrytera Sveriges främste expert på dessa områden.

— Det känns fantastiskt bra att ha Henrik med i laget, säger institutets grundare Joakim. Vi fick upp ögonen för honom då vi var på Freedomfest 2015 och såg honom debattera mot monarki och för mänskliga rättigheter. Som flitigt anlitad rådgivare åt regeringen har han dessutom värdefulla kontakter som kommer vara till stor hjälp för att sprida frihetens budskap.

Henriks debutartikel kommer att publiceras på måndag.

Inlägget postades i Blogg. Skapa ett bokmärke för länken.

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

18 kommentarer till ”Henrik Arnstad ny medarbetare på Mises.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *