Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Lästips: grundläggande ekonomi för lekmän

MisesHoldingGlassesHelt kort. Jag blev tipsad om att Per-Olof Samuelsson skrivit en recension av, samt även översatt, Economic Policy, vilket är en samling transkriberingar av tal som Ludwig von Mises höll i Buenos Aires år 1958. Jag skall inte upprepa ett enda dugg av recensionen här, utan uppmanar er att läsa själva. Den är föredömligt kort och väckte läslusten hos undertecknad. Översättningen av boken hittar ni här.

POS berättar även varför vi skall läsa Murray Rothbards The Essential von Mises. PDF här (ej översatt till svenska).

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

3 kommentarer till ”Lästips: grundläggande ekonomi för lekmän

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *