66: Jeff Deist – President för mises.org

Studion gästades av Jeff Deist, president för amerikanska mises-institutet. Ett mer radikalt möte än väntat. Jeff är från början skattejurist, men tog över styret av institutet för drygt ett år sedan. Mitt i internetåldern tror han fysiska möten är nyckeln till friheten. Vänster-högerskalan har ersatts av en konflikt mellan vanligt folk och galningar. Jeff har även en del åsikter om den pågående migrationen i Europa och USA. Slutligen en annorlunda, icke politiskt korrekt, bokrekommendation: Flashman.

Dela för frihetens skull

7 reaktioner på ”66: Jeff Deist – President för mises.org”

 1. Profilbild
  Peter Strömberg

  Vilken ödmjuk och sympatisk herre! Det var ren njutning att lyssna.

  Det skulle vara intressant med en diskussion kring olika scenarier vid välfärdsstatens kollaps. Jeff nämner ett ännu hemskare monster: en global stat. Nu kommer jag ha svårt att sova när tanken på kollapsen inte längre är enbart tröst.

 2. Profilbild

  Fjällen har fallit från mina ögon. Efter att varit övertygad och missionerande djupt troende på den starka staten i hela mitt politiskt medvetna liv, så har jag omprövat mina djupt cementerade åsikter.
  Tack för allt det jobb ni lagt ner under tid och med vårt bästa för era ögon! Podcasterna är en inkörsport till än tyngre tankeverksamhet!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *