Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Plugga österrikisk ekonomi i Berlin!

BerlinGlädjande nyheter! På mises.org uppmärksammas ett nytt masterprogram starkt präglat av österrikisk ekonomi. Det sätter igång redan under 2016 och platsen är dessutom metropolen Berlin, bara en och en halv timmes flygresa från Stockholm eller en nattågsresa från Malmö. Programmet är öppet för alla som innehar en kandidatexamen och den som deltagit med godkända examinationsmoment kan titulera sig ”Master in Entreprenurial Economics and Management”. Undervisningen bedrivs på engelska.

Vad sägs om en kursplan som innefattar ”Den österrikiska skolans utveckling”, ”Katallaktik”, ”Praxeologi”, ”Konjunkturcykler och kriser” samt ”Kalkylering och interventionism”? Human Action utgör kärnan i litteraturen och löper som en röd tråd genom hela programmet. Dessutom varvas sund ekonomi med praktiskt förberedande kunskaper för en karriär i näringslivet, exempelvis förhandlingsteknik, skatter, redovisning och internationell rätt.

Intresserad? Läs mer om programmet på kurshemsidan.

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

4 kommentarer till ”Plugga österrikisk ekonomi i Berlin!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *