Demokratins baksida som ljudbok!

Det är vårt stora nöje att idag kunna presentera Frank Karstens och Karel Beckmans bok ”Demokratins baksida”, som översattes och gavs ut på svenska av Mises.se, som ljudbok. En vänlig läsare har donerat sin tid och otroligt behagliga läsröst, och läst in hela den dryga 3 timmar långa boken! Ett jättestort tack för en fantastisk insats!

Ni hittar videon här:

Det finns även planer på att inom den närmsta framtiden publicera PDF-, epub- och mobi-versioner av boken, samt även ljudfilen. Allt detta är givetvis gratis att ladda ner och sprida som ni vill, och är endast möjligt eftersom folk donerar, både tid och pengar, till att hjälpa frihetsrörelsen i Sverige.

Återigen, ett jättestort tack från hela Mises.se!

6 reaktioner på ”Demokratins baksida som ljudbok!”

 1. Hade varit fantastiskt om den kunde komma på Radio Mises-podden, så man kan ladda ner i iTunes på ett smidigt sätt för oss som gärna lyssnar medan de sitter på tåg/buss!

 2. Flemming, inläsaren

  Nämen vad trevligt, här är ju äntligen mitt alster! (Trodde nästan det hade ramlat mellan stolarna då det har gått ett par månader sedan jag skickade in inspelningen). Kul! Hoppas det kommer till användning för nyfikna som föredrar att lyssna på böcker.

  Om intresset finns tar jag gärna emot förslag på fler texter att läsa in. Böcker är nog generellt lite svårt med upphovsrätt och så, men kanske en samling av trevliga artiklar eller dylikt? Kom gärna med tips! 🙂

  Tack också till misesredaktionen för de fina orden angående inspelningen. Nöjet är helt på min sida.
  Mvh Flemming
  (flemming_fartland@yahoo.com)

 3. TACK Flemming!! Som jag väntat på detta. Har länge velat läsa denna bok igen, men med små barn får man aldrig tillfälle att sitta i lugn och ro och läsa, därför är ljudböcker perfekt. Jag har tidigare föreslagit att samtliga artiklar på mises inläses och släpps ihop med texten. Det hade varit fantastikt, för då kan man lyssna på allt som mises ger ut. Just nu sparar jag ett par artiklar att (förhoppningsvis) läsa på helgerna, men vill ju helst läsa allt. Det hade varit lite som Audio Mises Daily.

  Tack igen, och du har verkligen en perfekt röst för detta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *