Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Veckan som förgick, v.23

Ack du vecka som från oss flyr, låt oss aldrig vara främmande ditt minne. Med en tår på kinden och en näsduk i luften vinkar vi av dig i all stillhet.

National-statism

Visst är det nationaldag, och visst tar det fram det absolut sämsta i vurmandet för staten! Och, inte att förglömma, det absolut sämsta i hatet för nationer. Nationalsången är tydligen ett hån, ty det är nationalsångens fel att vi inte har öppna gränser. Om det inte vore för nationalsångens fasansfulla, främlingsfientliga lagstiftning så skulle alla få leva och dö i Norden. Fyyyy, nationalsången, din gamla fascistiska relik, så du gör mot folk.

Det offentliga föraktet för lägre utbildade

Sveriges public service lyckas onekligen ofta med att göra alla fel samtidigt. Men migrations-debatten når ständigt nya höjder av snuskighet. Genom att effektivt försöka dra dimridåer över siffrorna gällande nyanländas utbildningsnivå, kan vi enbart dra en av följande slutsatser :

 • Public Service tycker att människor med lägre utbildning är mindre värda
 • Public Service tycker att asyl skall ges beroende på den produktiva kapaciteten hos den mottagne, ej skyddsbehovet
 • Public Service tycker att svenska folket är en hög med efterblivna lantlollor som man måste ljuga för så de inte begår åsiktsbrott
 • Public Service består av en sällsam hög med ängsliga, självrättfärdigande hycklare, som får ont i magen av tanken på att en svårighet av något slag skulle kunna sammankopplas med att någon flyr tvärs över Europa och landar i ett främmande land.

Vi skulle kunna fortsätta, men det hela är så otrevligt så vi låter bli. Att hjälpa folk i nöd är något mycket fint. När staten gör det omvandlas det fort till något mycket fult. Vi tackar den ondskefulla högern för att ha grävt i ämnet i fråga.

Dansbandens död och återuppståndelse

Folkparkerna må vara borta, men det hindrar inte driftiga poliser från att komma på nya användningsområden för dansbandsmusik. Senast ut är att använda det för att terrorisera häktade rånare med. Vi vet inte riktigt vad vi skall säga i frågan. Å ena sidan är det i det närmsta hysteriskt roligt att tänka sig ett häkte där det spelas dansband dygnet runt. Å andra sidan är användandet av ljud en välkänd tortyr-metod. Kanske vore det enklaste att kräva att musik enbart får spelas i häktet om minst två konstaplar svingar sina lurviga samtidigt, och att de därtill har skaffat dans-tillstånd.

Volksheimat!

Vi vet inte riktigt hur det hela hände, men tydligen är ”folkhemmet” det senaste mode-ordet. Få vet sannolikt att citatet härstammar från Per-Albin Hansson :

Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan. Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffa sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage. I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet. Tillämpat på det stora folk- och medborgarhemmet skulle detta betyda nedbrytandet av alla sociala och ekonomiska skrankor, som nu skilja medborgarna i privilegierade och tillbakasatta, i härskande och beroende, plundrare och plundrade.

Visste man inte bättre, så kunde man kunna tro att P-A argumenterar för att avskaffa staten (den priviligerade klassen, de härskande, plundrarna). Naturligtvis så var P-A likt många andra i den tiden drabbad av den marxistiska ekonomiska lärans felslut, och trodde följaktligen att det var de ondskefulla ”borgarna” som var hindret för ett samhälle där folk brydde sig om varandra och samarbetade. Nåväl, tiderna förändras. Nu skall alla ha folkhem, egalitism, och omfördelning.

Antingen får man SDs nationalstatsromantiska folkhem, eller så får man Löfvens grön-röda, klimatologiskt korrekta, och anti-fascistiska folkhem, eller så får man Nya Moderaternas ™ feministiska folkhem, där en miljard extra till dagis är äkta frihet och självbestämmande. Välj folkhem medborgare, men nåde dig om du inte väljer ett folkhem som är godkänt av statsmaskineriet. Då blir det kompanistryk!

Rösta inte, för Guds skull!

Rösta inte, för Guds skull!

Vi väljer att påminna om högerns slogan i kosack-valet : ”En var som röstar på arbetare-partiet röstar på Moskva”. Alltså – röstar ni på antingen Moderaterna, eller Socialdemokraterna, eller för all del något annat parti så är ni en hög med Putin-kramare, och våra trolljagar-plutoner kommer förfölja er till världens ände! Sluta rösta för Guds skull. Upphör!

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

1 kommentarer till ”Veckan som förgick, v.23

 • Ganska lätta att förstå att vänstern gillade rasbiologisk forskning. Det måste helt enkelt vara på det viset att socialisterna ansåg att arbetare var en ras och borgare en annan ras. Med det kommer att en arbetarras har goda gener medan borgare har onda gener.

  Eller blir en borgare god om dennes fabrik går i konkurs.Arbetaren å sin sida blir en ond människa om denne helt plötsligt ökar sin produktion och därtill anställer andra arbetare.

  Eller, är det möjligen så att den gode arbetaren som blev en ond borgare är en ond mutation, något som gick fel i den socialistiska skaparberättelsen.

  Vad händer med avkomman som råkar vara en korsning mellan en borgare och en arbetare? Kan det bli en politiker? En person som förklarar hur alla ska leva men själv aldrig lever efter det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *