Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Välkommen till vårt nya forum!

Jag vet inte hur ofta jag har hört det.

Innan jag hittade mises.se trodde jag att jag var ensam om att tänka så här.

Eller.

Mises.se och Radio Mises är min frihetsfix. Då känner jag mig inte ensam.

Och liknande på samma tema. Det var samma för mig när jag hittade mises.se. Och visst känner jag mig fortfarande ensam ibland. På jobbet. På fest. När jag lyssnar på SR (ja, jag lyssnar ofta på SR, orkar inte förklara mer just nu).

I stället för SR borde jag naturligtvis lyssna på Radio Mises:

not-alone

Hursomhelst. Nu tänkte vi försöka göra ytterligare något åt ensamheten. Vi öppnar ett forum dit alla som uppskattar frihet är välkomna att ansluta sig och snacka med likasinnade. (Frihet är här definierat som att få bli lämnad i fred så länge man lämnar andra i fred.)

Var anmäler man sig?

I stället för ett traditionellt web-forum med trådar och tjafs har vi valt att använda en mer chat-liknande lösning. Nämligen det IRC-inspirerade Slack. Vi rekommenderar starkt att hämta hem Slack-appar både för datorn och till telefonen, även om forumet går att använda via webbläsaren: https://tunecedemalis.slack.com.

Men först måste du registrera dig! (Och om du inte har koll på vad skatt är kommer du inte in.)

[iframe src=”https://mises-se-slack-invite.herokuapp.com” width=”100%”]

Varför Slack?

Den huvudsakliga anledningen är att vi själva använder Slack för att sköta det här institutet och vi slipper gärna att hålla reda på ytterligare ett verktyg. Vi är dessutom toknöjda med det. Vi hade kunnat använda Facebook där de flesta av oss hänger mycket, men vi vet att det är många av våra läsare och lyssnare som undviker den plattformen. Vi övervägde några andra alternativ också, men valde alltså Slack eftersom: toknöjda och slippa använda ytterligare ett system.

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

8 kommentarer till ”Välkommen till vårt nya forum!

  • Det är faktiskt P1 jag lyssnar på. Och det är enormt svårt att stå ut med oftast. Men så ibland så hörs det en sansad röst och då är det liksom värt det. =)

   • En anonym mailclient

    Med TenMinuteMail så får du en tillfällig e-postadress. All e-post som skickas till den adressen kommer automatiskt att visas upp på sidan. Du kan läsa dom, klicka på dess länkar och även svara på dom. Denna e-postadressen kommer att sluta fungera efter 10 minuter.

    Ingen fara dock. Jag använder ett ”riktigt” mailkonto annars.

   • Det kommer nog fungera att registrera sig med det, men det blir ju problem med funktioner som ”glömt lösenord” t ex. Rekommenderar att använda en vanlig adress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *