Håll dig uppdaterad via LinkedIn och Google+

Svenska Mises-Institutet behöver fler följare/fans i sociala medier. Och vi vill ogärna att våra läsare missar när vi skrivit något som skulle intressera just dem. Därför har vi sedan en tid tillbaks sett till att när vi skriver artiklar eller bloggar något så uppdateras våra sidor på LinkedIn och Google+. För er som använder dessa tjänster är alltså tipset, och vår önskan; följ oss!

LinkedIn

Google+

Notera att vi inte har bemanning nog att delta i diskussioner på dessa kanaler. Vi klarar just nu bara av mises.se, Facebook och, i mindre utsträckning, Twitter. Det handlar delvis om skills så om du är en Google+- eller LinkedIn-ninja med lust att hjälpa friheten i Sverige får du gärna höra av dig till oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *