Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Citizen Four – Hela dokumentären om Edward Snowden

Nu finns äntligen hela denna unika dokumentärfilm tillgänglig för allmänheten. Det är den mest avslöjande film om övervakningssamhället som jag har sett och en rik källa för libertariansk samtidskritik. Citizen Four avslöjar inte endast övervakningssamhällets totalitära praktiker utan även hur dissidenter hanteras av de länder som i andra sammanhang påstår sig representera demokrati, frihet och öppenhet. Berätta om den, dela den och sprid den!

 

https://www.youtube.com/watch?v=F4YOEHI8ctw

Inlägget postades i Blogg. Skapa ett bokmärke för länken.

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

3 kommentarer till ”Citizen Four – Hela dokumentären om Edward Snowden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *