Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Svensktextat: Message to the Voting Cattle

CaptureInför det stundande EU-valet, eller röstkortsbålet, vilket man nu föredrar, kan det vara på sin plats att påminna om den utmärkta produktionen Message to the Voting Cattle. Det är ett utdrag ur Larken Rose’s The Iron Web. Jag vill inte avslöja för mycket genom att ge en massa sammanhang till filmen. Det är mycket bättre ni läser boken. Den är proppfull med befriande resonemang och dessutom en hyfsad spänningsroman.

Har du redan sett filmen? — Den har väldigt många titt på YouTube för att vara en anarkistrulle. — Då kan jag berätta att du aldrig sett den som du kan se den nu — textad till svenska. Jag tycker budskapet är viktigt och att det kommer fram mycket bättre om man lyssnar på talet samtidigt som man kan läsa det på modersmålet. Därför textade jag filmen åt oss. (För att få igång texten klickar du på pratbubblan nere till höger i filmrutan och väljer svenska undertexter.)

Här: Message to the Voting Cattle

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

4 kommentarer till ”Svensktextat: Message to the Voting Cattle

  • Såhär i valtider borde vi ordna ett kalas med obligatorisk röstkortspartyhatt! Skulle kunna bli en gullig historia i media som ger publicitet.

    • Röstkortspartyhatt! Det ska jag komma ihåg till kräftskivorna i höst. Kan ju alltid bränna hatten sedan. =)

  • Jag gillar Larken Rose, tydligen delar jag inte den uppfattningen med alla Ankor, men jag anser att han gör bra och lättförståeliga videor utan att dumma ner det eller att tumma på principerna. Jag tror att Rose har en stor potential att få fler att vakna upp till verkligheten, det behövs mer libertarianer som kan komma ut till den stora allmänheten och inte bara predika för kören.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *