En tredjedel på vägen!

Mises-thumbs-upEtt stort tack till alla er som under veckan som gått har skänkt pengar till vår insamling för att översätta Human Action till svenska!

Efter bara en vecka har 24 personer donerat sammanlagt 22500 kronor, vilket är fantastiskt roligt att se!

Vi är nu ännu närmare att kunna översätta Ludwig von Mises mästerverk. Som Hans-Hermann Hoppe uttryckte det är Human Action ”en milstolpe inom den ekonomiska vetenskapen och det första helt integrerade verket inom den österrikiska ekonomiska skolan”.

Det är också ett av de sista helt integrerade ekonomiska verken som har skrivits och av denna anledning en otroligt viktig bok. Detta är särskilt viktigt att ha i åtanke i dessa tider när nymarxister som Piketty får stora rubriker av en oreserverat entusiastisk mediakår för böcker som bara återupprepar exakt samma argument som Mises redan motbevisat för nästan hundra år sedan.

Det återstår 37 dagar av kampanjen. Var en del av denna historiska händelse och hjälp oss nå hela vägen fram!

 

Inlägget postades i Blogg. Skapa ett bokmärke för länken.

2 kommentarer till ”En tredjedel på vägen!

  • Human Action är ett av de allra viktigaste ekonomiska verken som har publicerats, den lade grunden till praxeologin och det är den bok som på allvar startade den Misesianska grenen av Österrikisk ekonomi som Rothbard och andra sedan byggde vidare på. Den är således ett avgörande verk för den Austro-libertarianska rörelsen, och till råga på allt en fantastisk bok som är ett måste att läsa. Dessutom är det givetvis så att man måste prioritera. Vi prioriterade Human Action denna gång. Nästa gång kanske det blir Rothbard.

    Tills dess vi översätter mer av Rothbard kan du alltid kolla in den enda Rothbard-boken vi än så länge har översatt: ”Vad har staten gjort med våra pengar”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *