Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Två nya böcker!

Två nya böcker återfinns nu i Mises-biblioteket!

Den första boken är den viktiga och utmärkta ”Ekonomi och praxeologi” av Hans-Hermann Hoppe, som har översatts till svenska av Benjamin Juhlin, och är obligatorisk läsning för alla som vill lära sig mer om österrikisk metodologi.

Den andra boken är klassikern, och lika utmärkta, ”Om produktionen av säkerhet” av Gustave de Molinari översatt av Christian Strand. Enligt Rothbard är detta den första boken som utvecklar anarkokapitalistisk teori, och en riktig klassiker.

Återigen görs dessa översättningar tillgängliga för fri nedladdning, till en början enbart i PDF-format, men de andra formaten är på väg. Stort tack till alla inblandade, men framför allt till Benjamin och Christian, samt Daniel Sjöberg och Johannes Smidelöv.

Mycket nöje!

Inlägget postades i Blogg. Skapa ett bokmärke för länken.

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

5 kommentarer till ”Två nya böcker!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *