DN-bilaga om guld ifrån Tavex

photoIdag har Tavex en 8-sidig bilaga om guld. Förutom artiklar om guld som investering och värdebevarare så finns det även artiklar om guldets historia och om finans- och skuldkrisen. Bilagan heter Guldbladet och innehåller rolig fakta om guld samt visar med grafik hur ofantligt stor USAs statsskuld är. Bilagan innehåller säkert inte något nytt för den insatte men kan säkert vara en intresseväckare och det är inte helt obetydligt att den distribueras med Sveriges största dagstidning.

Dela för frihetens skull

4 reaktioner på ”DN-bilaga om guld ifrån Tavex”

  1. Profilbild

    Är det inte så att det är en kontraindikator när landets största tidning har en bilaga om att köpa guld? Guldpriserna har fallit tillbaka en hel del från tidigare toppnoteringar. Kommer denna trend att brytas nu? Vill Tavex bli av med sitt lager av guld? Det är inte kul för en guldhandlare att sitta på ett stort lager guld när priserna sjunker…

    1. Profilbild

      Så är det med det mesta. Bankerna sätter ner riktkurserna på aktier och när kursen har gått ner är de helt plötsligt storköpare och lite senare höjer de riktkurserna. Folk anmäler detta till Finansinspektionen som inte en granskar det hela.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *