Kulturelit utan skattepengar = Roligt

Även om man inte är överens om allt så betyder det inte att man skall låta bli att applådera lovvärda initiativ. Följaktligen rekommenderas följande möjlighet till att dela ut en ordentlig spark i baken på den skattepengs-diande kultur-eliten. Vi hoppas att hr. Segerfeldt får möjlighet att skriva sin bok om varför staten borde sluta subventionera kultur, och ser fram emot flera böcker om ytterligare saker som staten inte borde finansiera. D.v.s. precis allt.

Eftersom undertecknad tror på den amerikanska devisen ”put your money where your mouth is at” så har jag självklart säkrat min egen kopia av boken, om den blir av. Då skattepengs-profitörer inte kommer försvinna i närtid så kan man åtminstone glädja sig åt tanken på att man bidragit till en ordentlig migrän någonstans i den statliga kultursfären.

2 reaktioner på ”Kulturelit utan skattepengar = Roligt”

  1. ”10000 kr +

    Förutom allt det som ingår i de lägre summorna får du ett föredrag om boken på valfri tid och plats i Sverige.”

    Jag kan tänka mig att ge några hundra kr till Misesinstitutet om andra medlemmar hjälper till att fylla på upp till 10 papp. Så kanske någon av Mises´ representanter kan debattera statens vara eller icke vara med Herr Segerfeldt efter föredraget?

  2. Hade varit roligt att bli omnämnd i boken. Dessvärre känner jag inte att jag kan undvara en tusenlapp så 200 fick duga :/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *