Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Mises.se accepterar donationer i form av BitCoins!

bitcoin225Många användare har under det föregående året hört av sig till oss och undrat när vi kommer att acceptera donationer i form av Bitcoins. Det är med stolthet som jag kan meddela att vi här på Ludwig von Mises – institutet i Sverige från och med idag accepterar Bitcoins!

För er som inte vet vad Bitcoins är, så är det ”en digital valuta skapad 2009 av Satoshi Nakamoto (troligtvis en pseudonym), vars huvudsyfte är att möjliggöra betalningar över Internet direkt mellan användare utan någon inblandning från tredje part”.

För att donera Bitcoins till Mises.se, gå till vår donationssida.

För mer om Bitcoin, besök Bitcoin.se eller läs mer på Wikipedia.

Inlägget postades i Blogg. Skapa ett bokmärke för länken.

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

1 kommentarer till ”Mises.se accepterar donationer i form av BitCoins!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *