Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Bylund och Nevander på AERC i Auburn

I dagarna har schemat för Austrian Economics Research Conference 2013 lagts upp, och schemat innehåller några bekanta namn.

Per Bylund kommer att hålla två stycken presentationer. Den första har titeln ”The ’Austrian’ School of Strategy: A Stock-Taking” och kommer att avhandla hur den österrikiska skolan kommit att influera litteraturen inom strategic management under de senaste två decennierna.

Den andra presentationen är ett samarbete mellan Per Bylund och Ola Nevander, och är en vidareutveckling av Olas magisteruppsats som han skrev under Jesús Huerta de Soto i Madrid förra året. Presentationen har titeln ”Sweden’s Great Depression” och kommer säkerligen vara av intresse för svenska läsare som vill lära sig mer om den svenska 90-talskrisen.

Det är så klart fantastiskt roligt att Mises Sverige har två stycken bidrag med i detta års AERC! Alla presentationer kommer att sändas över webben, och vi återkommer med mer information när det närmar sig.

Inlägget postades i Blogg. Skapa ett bokmärke för länken.

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

4 kommentarer till ”Bylund och Nevander på AERC i Auburn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *