Interview with Roman Skaskiw – Property and Freedom Society 2012

I had a chance to interview the very likable and intelligent Roman Skaskiw at PFS2012 this year. I met Roman last year at PFS2011 and had the chance to listen to his great speech about his journey from being an agent of the state to the conclusion that the state is wrong and evil. This was one of my favourite speeches last year. In this interview Roman tell us about what PFS means for him, about his speech last year and about his new adventures in Ukraine. I give you the great Roman Skaskiw.

Dela för frihetens skull

5 reaktioner på ”Interview with Roman Skaskiw – Property and Freedom Society 2012”

  1. Pingback: Interview with Roman Skaskiw – Property and Freedom Society 2012 | Roman Skaskiw

  2. Profilbild

    Underbar liten intervju! Funkade perfekt med festsorl i bakgrunden och en drink i handen. Jag hade aldrig hört talas om Roman innan, men han verkar vara en intressant figur.

  3. Profilbild

    Tack Lasse, ja jag testade med lite olika bakgrunder. Denna intervjun samt den med Doug French, Jeffrey Tucker och Hoppe är med festsorl som bakgrund. De andra gjorde jag inomhus där det var tyst och personligen tycker jag att de kändes lite mer konstiga ljudmässigt. Men man får prova sig fram, ljuset hade kunnat varit bättre på denna intervjun kanske, men roligt att du tyckte om den det blir flera framöver. Ja Roman är verkligen intressant och sympatisk.

  4. Pingback: Interview with Roman Skaskiw—Property and Freedom Society 2012

  5. Pingback: 012: Ukraina, intervju med Roman Skaskiw - Ludwig von Mises-Institutet i Sverige

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *