Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Prisinflation och amerikanska presidentvalet

Undertecknad har idag en artikel på Newsmill om det amerikanska valet. Poängen är att de flesta som kommenterar presidentvalets Obama vs. Romney identifierar att ”ekonomin” kommer att bli en huvudfråga, men att de talar om ”ekonomin” i termer av arbetslöshet. En fråga som kan komma att bli oerhört viktig i valet, men som ingen ännu verkar ha uppmärksammat, är prisinflationen. Medelamerikanen lider idag under starkt stigande priser på mat och bränsle, trots att den officiella statistiken hävdar att inflationen är mycket låg.

Artikeln, som fått rubriken ”Prisökningarna för ’Average Joe’ kan avgöra USA-valet” finns här.

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *