Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Herregud! Modellbranschen diskriminerar!

(Denna artikel är en repris och publicerades ursprungligen i juli 2011)

Om man har något emot rasdiskriminering inom modellbranschen måste man logiskt sett vara emot hela branschen. Människor bryr sig om utseende, och ens ras och genetiska härkomst påverkar ens utseende. Rajandrans bruna ögon, silkeslena mörka hår, ljusbruna hy, och långa, eleganta näsa är alla produkter av hennes ”icke-kaukasiska ursprung”, och ändå var det förmodligen just dessa egenskaper som gav henne olika modelljobb, och som gjorde att hennes bilder hamnade framför ögonen på tusentals dreglande män världen över.

Inlägget postades i Blogg. Skapa ett bokmärke för länken.

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

2 kommentarer till ”Herregud! Modellbranschen diskriminerar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *