Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Stefan Molyneux Vs Vladimir Safatle

Nyligen så arrangerade vår systerorganisation Mises Brasilien Instituto Ludwig von Mises Brasil en debatt mellan Stefan Molyneux och en framstående vänsterprofessor i Brasilien Vladimir Safatle. Tyvärr vara Vladimir något sjuk men ställde upp och kom ändå, hedervärt, men det är säkert därför han kan upplevas som mer dämpad. Det var i varje fall en intressant debatt att följa på temat The State’s role in Society – Stefan Molyneux Vs Vladimir Safatle:

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

1 kommentarer till ”Stefan Molyneux Vs Vladimir Safatle

  • Den dagen Stefan kommer till Sverige vem tror ni skulle våga ge sig in i en debatt med honom av alla de hängivna och vältalande etatister som fyller gammel medierna i Sverige? Vem är det som som skulle ge honom svårigheter…? Gudrun Schyman? Hahaha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *