Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Vikten av subjektivism inom nationalekonomi

”Handel är ekonomi. Handel är själva samhället, för det är omöjligt att föreställa sig samhället utan handel, eller handel utan samhället […] För människan innebär isolering döden […] Genom handel uppnår människor samma tillfredsställelse med mindre ansträngning, eftersom de ömsesidiga tjänster de ger varandra genererar mer kostnadsfri nytta. Ju färre handelshinder desto mindre ansträngning krävs det; desto villigare är människor att handla.”

Läs hela artikeln, av Sheldon Richman

Inlägget postades i Blogg. Skapa ett bokmärke för länken.

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

1 kommentarer till ”Vikten av subjektivism inom nationalekonomi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *