Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Jonatan Godtrogen: Kap. 37

Demokratigänget

Innan Jonatan han svara skrek någon, ”Det är dom! Demokratigänget! Göm er!”

”Spring, spring,” ropade ett barn, som sprang förbi Jonatan.

Annie blev alldeles blek i ansiktet. ”Vi måste härifrån – fort!”

De första som försvann var polisen. Människor skingrades i alla riktningar, många kastade sina stöd för ryggen så att de kunde springa fortare. Tre hela familjer, med barnen i släptåg, sprang nerför trapporna i hus B, några slängde ut tillhörigheter genom fönstren till vänner som väntande på gatan. De samlade ihop vad de kunde och försvann snabbt uppåt gatan.

Några ögonblick senare var gatan i stort sett tom. Endast de långsammaste, ofta med armarna fulla av barn eller bylten, kunde fortfarande ses på väg bort från det annalkande hotet. En byggnad vid slutet av gatan började brinna. Stel av rädsla grep Jonatan tag i Annies arm och krävde att få veta, ”Vad är det som händer? Varför är alla så rädda?”

Läs hela kapitlet, av Ken Schoolland.

Se de tidigare kapitlet av Jonatan Godtrogen.

Inlägget postades i Blogg. Skapa ett bokmärke för länken.

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

1 kommentarer till ”Jonatan Godtrogen: Kap. 37

  • Tänker på de boende i en socialdemokratiskt styrd kommun jag ej minns namnet på som skulle få hela sitt villaområde utplånat pga ett bygge av köpcentra. Ett gammalt lugnt villaområde där många tydligen bott hela sitt liv och en del flyttat dit för att ha en lugn ålderdom. ”Demokratigänget kommer!” med ”Allmänhetens bästa!” i åtanke.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *