Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Pensionssveket

Joel Dahlberg skrev nyligen på SvD om hur ”Tryggheten gick upp i rök”, och om hur 50- och 60-talisterna har blivit lurade på den pension som de blev utlovade*. Det är en läsvärd artikel, som tar upp mycket av problematiken med det svenska pensionssystemet, och hur reformen på 90-talet har urholkat den framtida pensionen för de som går i pension de närmaste 10-20 åren. Vad artikeln däremot inte tar upp är hur detta endast är en del av ett mycket större lurendrejeri, nämligen hur vi har blåst upp en finansbubbla av episka proportioner som när den spricker kommer ta med sig vad som är kvar av pensionspengarna ned i ett svart hål.

Läs hela artikeln av Hans Palmstierna.

Inlägget postades i Blogg. Skapa ett bokmärke för länken.

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon