Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Makten över våra barn

I en debatt-artikel i Aftonbladet ansluter sig Lotta Edholm till den föga smickrande klubb, som tror att de äger och har rätt till våra barn, tillsammans med bland annat Erik Helmerson och Gabriel Wikström. Redan i inledningen gör debattörerna Lotta Edholm skolborgarråd (FP) i Stockholms stad och Ann-Katrin Åslund Gruppledare (FP) i socialnämnden, Stockholms stad klart vad de är ute efter:

I dag kan föräldrar kan hålla sina barn hemma från skolan utan att socialtjänsten kan göra något åt det. Lagen behöver skärpas – långvarigt och medvetet brytande av skolplikten ska vara grund för omhändertagande, menar debattörerna.

Läs hela artikeln av Joakim Fagerström.

Inlägget postades i Blogg. Skapa ett bokmärke för länken.

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

5 kommentarer till ”Makten över våra barn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *