Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Stephan Kinsellas kurser ifrån Mises Academy

Stephan Kinsella har nu publicerat allt material ifrån tre kurser som han har kört på Mises Academy:

Jag deltog i ”The Social Theory of Hoppe” när den kördes och kan intyga att den var mycket bra. Kurserna innehåller en diger samling länkar till artiklar och verk av Mises, Rothbard och Hoppe och jag tror att det finns något nytt för alla oavsett hur mycket man har läst. Kursen ”The Social Theory of Hoppe” innefattade även flera frågor och svar till professor Hoppe som rörde abort m.m. som var mycket intressant. Så passa på att förkovra er nu om ni fortfarande har någon ledighet kvar!

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *