Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Ett första steg för SVD Näringsliv

Andreas Cervenka tar ett första steg då han skriver om från guld till skuld i SVD Näringsliv. Jag rekommenderar honom att nu gå vidare och ställa frågan varför vi har det system vi har idag och vilka som är vinnarna och förlorarna. Läsarna av denna site kan svaren och jag tror att även Andreas kommer att hitta dessa om han söker och fortsätter ställa frågorna. I nuvarande artikel så tycker jag dock att han kunde ha ställt fler varför frågor till Riksbanken, intervjuerna blev lite väl undanglidande där när han fick se hur pengar skapades live.

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

1 kommentarer till ”Ett första steg för SVD Näringsliv

  • Blev lite chockad att se någon skriva om detta i en svensk tidning, respekt till Andreas helt klart! håller med om att det skulle vara väldigt intressant om han fortsatte på denna linjen. Får ta och skicka ett mejl till honom för en väldigt bra artikel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *