Mises.se i Wien

I helgen blev det klart att Joakim Fagerström från Mises.se kommer att tala om det svenska Ludwig von Mises – institutet, på onsdagens session på Mises supporter summit i Wien.

Joakim Fagerström och Joakim Kämpe kommer även att delta i den efterföljande pandeldebatten, som kommer att handla om de olika globala Mises-instituten, tillsammans med bland annat Mises-institutets president Doug French, och Helio Beltrão från Mises Brasil.

Det känns extra roligt att få medverka på detta historiska event som äger rum i Academy of science där Böhm-Bawerk brukade hålla till. Konferensen innefattar även besök på flera viktiga och intressanta historiska platser inom Österrikisk ekonomi.

Hela programmet hittar ni här.

Inlägget postades i Blogg. Skapa ett bokmärke för länken.

3 kommentarer till ”Mises.se i Wien

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *