Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Sverige vill ha blod

I Expressen kan man läsa att en majoritet av svenskarna vill attackera Libyen med svenska plan och snart kanske det blir verklighet. Fina planer och ord målas upp som vanligt hur man kan precisionsbomba och rikta insatserna mot regeringsstyrkorna utan civila dödsoffer. Men i första hand är det alltså flygplatserna och flyg som ska slås ut för att upprätthålla en flygförbudszon. Förhoppningen är en kort och effektivt insats (känner vi inte igen detta?). Som vanligt är det svårt att veta exakt vad som händer i Libyen just nu men man kan ändå ställa sig ett antal frågor utifrån den rapportering som är gjord:

Läs hela artikeln, av Joakim Fagerström.

Inlägget postades i Blogg. Skapa ett bokmärke för länken.

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *