Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Missa inte årets frihetsfest!

Se till att boka in den 14 maj då Sveriges första Freedomfest går av stapeln på Myntkabinettet i Stockholm. Freedomfest är ett koncept som har körts i Las Vegas sedan 2002 och har kopierats över hela världen. Programmet innefattar talare som Henrik Alexandersson, Tanja Bergkvist och Maggie Thauersköld Crusell ifrån theclimatescam.se.

Dags för FreedomFest i Stockholm – Evenemanget för frihetsälskare

Den 14 maj har du möjlighet att på ett och samma ställe få höra några av Sveriges största frihetsvänner, vassaste valfrihetsförespråkare och minst politiskt korrekta debattörer lägga ut texten kring ett antal heta ämnen. Till skillnad från den offentliga debatten kommer det råda en trevlig stämning med högt i tak och luft som är lätt att andas.

I dessa tider av tilltagande statlig och överstatlig centralstyrning, propaganda, politisk korrekthet, utfrysning av avvikare/skeptiker och sanningssägare, detaljreglering av privatliv och skola, indoktrinering, övervakning, ekonomiska villoläror, skattemässig konfiskering med mera, har vi det stora nöjet att kunna bjuda dig till en uppfriskande dag i frihetens tecken.

Kom och låt dig inspireras, och inspirera dina medmänniskor, till att ta tillbaka den medfödda rätten att själv välja hur livet ska levas. Lär dig mer om några av de fronter på vilka frihetens kämpar strider just nu.

Anmäl dig medan det fortfarande finns platser kvar!

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

6 kommentarer till ”Missa inte årets frihetsfest!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *