Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Det europeiska monstret

Kejsaren är spritt språngande naken. I wikiläckorna framträder bilden av att politiker är helt vanliga människor som i första hand står sig själva närmast. Tänka sig. Politik är ett kneg, en födkrok, ett sätt att försörja sig på populasens bekostnad. Illusionen att de folkvalda är skapta av en främmande osjälvisk materia som gör att de sätter folkets bästa före sin egen personliga agenda är en naiv uppfattning. Nu har vi tydligt fått se hur representanter från hela det politiska spektrat suttit i förtroliga samtal med diplomater och andra höjdare och smidit planer som ibland till och med går på tvärs mot den offentliga linjen, som för övrigt är rätt så flexibel, helt enkelt för att det gynnar den politiska karriären bäst. De folkvaldas lojalitet står först till dem själva, och därefter till den gemensamma, internationella, politiska klassen. Väljarna kommer i tredje hand. När hyckleriet dras fram i strålkastarljuset kastar sig hela klassen mot strömbrytaren med sådan kraft att lag och rätt får vika undan.

Läs hela artikeln, av Klaus Bernpaintner.

Inlägget postades i Blogg. Skapa ett bokmärke för länken.

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

1 kommentarer till ”Det europeiska monstret

  • Mycket bra artikel! Regimen kommer steg för steg öka förtrycket mot oss, som att koka grodan, och folk kommer inte att klaga utan snarare heja på alla förbud, skattehöjningar och övervakning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *