Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Till monopolister inom alla partier

Jag antar att de flesta kolumnister och läsare av detta forum är vana vid att kallas saker som radikala, idealistiska, naiva, eller till och med utopiska, allt menat på ett väldigt negativt sätt. Den kanske mest fundamentala orsaken till detta beteende är att Lew Rockwell och andra motsätter sig idén om en stat med monopol på användandet av våld. Avskaffandet av detta monopol är, påstås det, i bästa fall utopiskt. Tyvärr (och detta kanske kommer att överraska alltför många), men under den största delen av mänsklighetens historia fanns inga sådana monopol.

Således borde du verkligen, innan du ger folk öknamn igen, lära dig mer om hur vi brukade organisera vårt regerande, annars kanske du framstår som historiskt okunnig. Lär dig mer om det, och kanske håller du då med om att tiden är mogen för en återgång till det sätt som vi alla brukade organisera regerandet förut?

Läs hela artikeln, av Richard C.B. Johnsson.

Inlägget postades i Blogg. Skapa ett bokmärke för länken.

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *