Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Joakim Fagerströms tal från FreedomFest 2010

Joakim Fagerströms tal Din fiende Staten från 2010 års FreedomFest i Norge är nu tillgängligt nedan.

Början av talet går kort igenom hur och varför Ludwig von Mises-institutet i Sverige grundades. Efter detta fokuserar sedan talet på varför staten är vår tids största fiende, och diverse myter om staten dissekeras.

2010-10-30 – Din fiende staten från LvMI SverigeVimeo.

Inlägget postades i Blogg. Skapa ett bokmärke för länken.

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

2 kommentarer till ”Joakim Fagerströms tal från FreedomFest 2010

  • Hur många från organisationen var ni på freedomfest?

    Vad spännande att ni har översatt böcker, kommer de att vara till salu inom en snar framtid? Kanske kan köpa en till mig själv i julklapp om det går så fort, känner ett behov av att fördjupa mig lite smått i ekonomi.

    • Vi var fyra stycken på plats i Norge.

      Det hade ju passat perfekt om du hade kunnat köpa något av oss i julklapp till dig själv, men tyvärr tror jag att det kommer att ta lite mer tid än så att få ut böckerna. Till din födelsedag kanske 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *