Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

En ekonomisk lag om full sysselsättning

Hur ska vi lösa problemet med hög arbetslöshet? I detta fall går det att använda ”lagen om utbud och efterfrågan” för att lösa problemet. Men om människor anser att ”lagen om utbud och efterfrågan” inte går att använda just för arbetsmarknaden är det svårt att nå ut med sina argument. Möjligtvis skulle det vara lättare att nå ut med sina argument om man använder sig av ”lagen om full sysselsättning”.

”Lagen om full sysselsättning” bör i så fall utvecklas genom att man använder sig av en vetenskaplig metodik som ger objektivt sanna slutsatser. Att redovisa den vetenskapliga metodiken kan också vara ett sätt att argumentera för att slutsatserna är sanna. Därför gör jag först en sammanfattning av formell logik och av praxeologi innan problemlösningen kan påbörjas. Jag analyserar även argumentet att ”arbetsgivarna får högre vinster om de betalar ut låga löner”.

Läs hela artikeln, av Per-Olof Persson.

Inlägget postades i Blogg. Skapa ett bokmärke för länken.

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

1 kommentarer till ”En ekonomisk lag om full sysselsättning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *