Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

Lew Rockwell om LvMI Sveriges vapensköld

Lew Rockwell sammanfattar sitt besök och resa till LvMI Brasilien för att besöka deras första konferens här i artikeln The Greatness of Helio Beltrão. Det som är roligt att notera att LvMI Sveriges även nämns:

One person had complained about the appropriate inclusion of Rothbard as well as Mises on MisesBrasil’s handsome crest. Wait until he sees the crest of the new Swedish Mises Institute–founded at our conference in Salamanca in discussions with Helio–said one of the Taliban. It features Mises and Hoppe.

Inlägget postades i Blogg. Skapa ett bokmärke för länken.

Svenska frihetskämpar, förena eder! Bli Patreon

1 kommentarer till ”Lew Rockwell om LvMI Sveriges vapensköld

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *