Nu kan du bli medlem i Ludwig von Mises-Institutet Sverige! Som medlem får du en liten rabatt till våra evenemang, men framför allt är det ett sätt att stödja Mises-institutets viktiga arbete ekonomiskt. I dagsläget driver vi det helt på ideell basis. Med ekonomisk förstärkning kan vi utöka vår verksamhet till nya höjder. Närmast till hands ligger att bygga upp en buffert för att inte behöva ligga ute med egna pengar för lokalhyror, införskaffa kapital för att bygga upp ett lager med böcker till försäljning, samt eventuellt kunna ge lite timersättning till en administratör.

Har du frågor angående ditt medlemsskap, vänligen skicka ett mail till medlem at mises.se.

Medlemsnivåer:

Medlemskap löses per år och finns i två nivåer:

  • Medlem (200 kr per år)
  • Guldmedlem (400 kr per år)

Bägge medlemskapen har samma förmåner förutom att guldmedlemmar i tillägg till ett fint medlemskort får en kavajnål att stoltsera med och visa sitt stöd offentligt. Varje medlem får ett unikt medlemsnummer – ju tidigare du tecknar medlemskap desto lägre nummer.

För att vi ska kunna skicka ditt medlemskort och pin så måste du alltså ange din adress. Ingen adress = inget kort och pin.

Teckna medlemskap redan idag!

Se bild på medlemskort här och pins här.

Glöm inte att ange din adress så vi kan skicka ut medlemskort eller medlemskort+pin för guldmedlemmar. Betalningen gäller som bekräftelse och ingen annan bekräftelse skickas ut. Vi har inte möjlighet att göra enskilda utskick ut samlar ihop dessa och gör ett fåtal utskick varje år.

 

Medlemskap (200 kr):

(Glöm inte att skriva din adress som meddelande.)

Guldmedlemskap (400 kr):

(Glöm inte att skriva din adress som meddelande.)

Medlemskap i LvMI Sverige 
Medlemskap i LvMI Sverige