Du kan hjälpa till att finansiera mises.se genom att teckna årligt medlemskap eller genom regelrätta donationer. Du kan donera vanlig valuta eller Bitcoins.

Donera valuta via PayPal

Genom att klicka på donationsknappen nedan kan du donera valuta till Ludwig von Mises-Institutet i Sverige. Via PayPal kan du betala från eget PayPal-konto eller med kort, du behöver alltså inte ha eget PayPal-konto.

 

Donera Bitcoins

Vi accepterar även Bitcoins! Det är en decentraliserad kryptovaluta (valutakod BTC) baserad på algoritmer. Alla transaktioner är kostnadsfria. Adressen till vårt Bitcoin-konto är:

12rzCrPM9mCBiwbd8duxSQjmZNMvgvkPuz

 

Om Ludwig von Mises-institutet

Vi är den mest radikala och konsekventa frihetliga tankesmedjan i Sverige, sannolikt en av de mest Internet-aktiva och vi har absolut inga intentioner att slå av på takten, snarare tvärtom: vi vill öka ännu mer! En titt under På Gång ger en hänvisning om allt vi har sysslat och sysslar med.

För varje år som går, med ekonomiska kriser som avlöser varandra, vettlös ekonomisk politik, och ytterligare frihetsinskränkningar blir vi än mer övertygade om att Sverige är i stort behov av frihet och sunt ekonomiskt tänkande.

Det är därför vi bakom Mises.se driver detta projekt, och jag tror att det är därför du läser detta just nu. Om du trodde att allt var perfekt skulle du sannolikt inte vara här. Faktum är att det är mycket som inte står rätt till.

Vi är en ideell, icke-vinstdrivande, förening, som inte tar emot någon form av skattefinansierade bidrag. Du kan vara  med och bidra till ett friare och sundare samhälle. Det finns flera olika sätt du kan hjälpa till på. Förutom tid kostar det pengar att driva Mises.se, att ta sig till föreläsningar, och att anordna konferenser.

Sedan en tid tillbaka tar Mises.se tacksamt emot donationer. Vi söker dessutom ständigt personer som är villiga att donera tid till att skriva, översätta och granska artiklar, videos, böcker eller bidra på annat sätt.

Ibland kan det kanske kännas tröstlöst och ensamt, men tro mig, du är inte ensam och även små summor eller insatser hjälper väldigt mycket.

Vänligen skänk en tanke på hur du, tillsammans med oss här på Mises.se, kan bidra till att göra Sverige bättre och friare. Med er hjälp är jag övertygad om att vi kan överträffa alla våra förväntningar.

Tack för ert stöd!

Joakim Kämpe: Redaktör
Joakim Fagerström: Ordförande
Markus: Medredaktör
Klaus Bernpaintner: Senior Fellow
Per Bylund: Senior Fellow