Vår vapenbroder Martin Eriksson från bubb.la gästar studion och vi spinner vidare på hans tal från Freedomfest. Företagande kan vara en effektiv väg för att uppnå personlig frihet, men det är även nödvändigt för att bygga upp tjänster och institutioner som behövs vartefter staten ger vika. Dessutom samtalas om några av de många positiva saker som har hänt i den svenska frihetsrörelsen de senaste åren.

Video: Martins tal på FreedomFest

Kommentarer (3)

 • Nils

  8 månader sedan

  Märkligt… Igår gick jag och tänkte på att det vore kul att höra Martin prata i Radio Mises, och idag dök just ett sådant avsnitt upp. 😀

 • ulle

  8 månader sedan

  Tack för detta; fint!
  En allmän fråga gällande översättningar av viktiga verk; är verkligen fördelarna med en svensk översättning så stora? Ett mkt stort arbete är det iaf och vilka blir ”vinsterna” tror man?
  En otillräcklig översättning vill ingen ha..
  Pax

  • Göran

   8 månader sedan

   Ja, det undrar jag också. Möjligen att man skriver ett lexikon för boken som ligger i kronologisk ordning med texten. Det lär vara en hel del engelska ord som var och en inte har lärt sig ännu.

Kommentera

* = obligatoriska uppgifter

Tillåtna taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>