Studion gästades av Jeff Deist, president för amerikanska mises-institutet. Ett mer radikalt möte än väntat. Jeff är från början skattejurist, men tog över styret av institutet för drygt ett år sedan. Mitt i internetåldern tror han fysiska möten är nyckeln till friheten. Vänster-högerskalan har ersatts av en konflikt mellan vanligt folk och galningar. Jeff har även en del åsikter om den pågående migrationen i Europa och USA. Slutligen en annorlunda, icke politiskt korrekt, bokrekommendation: Flashman.

Kommentarer (7)

 • Andreas Collvin

  2 år sedan

  Sympatisk herre ni lyckades få till programmet. Bra gjort.

 • Lunars Torm

  2 år sedan

  Coolt att ni fått med Jeff Deist! Ska bli kul att lyssna!

 • Mattias

  2 år sedan

  Tack för ett bra avsnitt. Roligt att ni fick med Jeff Deist!

 • Samuel

  2 år sedan

  Trevligt, trevligt

 • Peter Strömberg

  2 år sedan

  Vilken ödmjuk och sympatisk herre! Det var ren njutning att lyssna.

  Det skulle vara intressant med en diskussion kring olika scenarier vid välfärdsstatens kollaps. Jeff nämner ett ännu hemskare monster: en global stat. Nu kommer jag ha svårt att sova när tanken på kollapsen inte längre är enbart tröst.

 • Sebastian

  2 år sedan

  Fjällen har fallit från mina ögon. Efter att varit övertygad och missionerande djupt troende på den starka staten i hela mitt politiskt medvetna liv, så har jag omprövat mina djupt cementerade åsikter.
  Tack för allt det jobb ni lagt ner under tid och med vårt bästa för era ögon! Podcasterna är en inkörsport till än tyngre tankeverksamhet!

Kommentera

* = obligatoriska uppgifter

Tillåtna taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>